【新唐人北京時間2018年05月04日電】2018年5月3日是美國國家祈禱日川普總統發表精彩演講,並簽署行政令……

川普誓言保護宗教自由。他說:禱告一直是美國人生活的中心。禱告是我們開啟神的恩惠和祝福的寶藏的鑰匙。今天,我們正在發起另一個歷史性的行動來促進宗教自由……

以下是視頻內容中英文對照:

Prayer has always been at the center of American life.
Prayer is the key that opens us the treasures of God’s mercies and blessings.
Today we are launching another historic action to promote religious freedom.
We are proud of our religious heritage. And as president I will always protect religious liberty.
We praise God for the blessings of freedom. And we ask god to forever bless this magnificent land that we all love so much

禱告一直是美國人生活的中心。
禱告是我們開啟神的恩惠和祝福的寶藏的鑰匙。
今天,我們正在發起另一個歷史性的行動來促進宗教自由。
我們為我們的宗教遺產感到自豪。作為總統我會始終保護宗教自由。
我們讚美神對自由的保佑。我們祈求神永遠保佑我們深愛的這片神奇的土地。

(責任編輯:天琴)

評論